Metsästyspatruunan testausta ja esimerkkejä osumakuvioista

Koeammunta.net on metsästäjille suunnattu verkkopalvelu haulikon patruunan testaukseen.

Koeammunta.net | Verkkopalvelu haulikoiden, patruunoiden, supistajien ja osumakuvioiden vertailuun

Koeammunta.net verkkopalvelu

Koeammunta.net on verkkopalvelu osumakuvioiden tilastointiin sekä haulikoiden ja patruunoiden vertailuun. Palvelussa voit ladata sekä etsiä kiinnostavia haulikon osumakuvioita. Sivujen monipuoliset hakutoiminnot auttavat sopivan patruunan etsimisessä haulikkoosi.

 

Tavoite: ilmainen ja julkinen patruunatietokanta

Koeammunta.net kerää tilastoa haulikon patruunoiden käynnistä eri haulikoilla ja supistajilla. Tavoitteenamme on tilastoida mahdollisimman monen haulikonpatruunan koeammuntatulokset. Kun tietoa on saatu kerättyä riittävästi tietokantaan, voidaan nettipalvelun avulla hakea hyvän käynnin antavat ase+patruuna+supistaja -yhdistelmät. Sivustomme tarjoaakin hyvät työkalut sopivan metsästyspatruunan etsimiseen!

Hakutoiminnon avulla voidaan hakea myös huonot yhdistelmät. Jos tietyllä asemallilla sama patruuna antaa järjestelmällisesti huonoja kuvioita, kyseistä patruunaa ei välttämättä kannata laittaa jahdin alussa patruunapesään.

Jaa kokemuksesi patruunasta

Metsästäjillä on yhteenlaskettuna valtavasti kokemusta eri patruunoista, ja niiden soveltuvuudesta eri aseisiin. Toivoisimme, että jos olet käynyt koeampumassa patruunan, niin jakaisit kokemuksiasi muille tämän sivuston kautta.

Lisää uusi osumakuvio tästä »

P.S.
On huomioitavaa, että jokainen ase on yksilöllinen! Patruuna, joka käy hyvin yhdessä aseessa, ei välttämättä käy samalla tavalla toisessa identtisessä asemallissa.

Koeammunta.net yhteystiedot:

Mikko Raassina Ylläpito:

Mikko Raassina
etunimi.sukunimi ( ä t ) affordia.fi

Tutustu myös vuokraasauna.fi sivustoomme, jos olet saunomisen ystävä!

Minut löydät myös LinkedIn:stä:

View Mikko Raassina's profile on LinkedIn